Eerolan Tapsa eduskuntaan

Sujuva Suomi
Suomesta on tehty liian kallis maa kansalaisille, yrityksille ja kunnille. Eduskunnan maailmanparantajat ja arjesta vieraantuneet virkamiehet ovat laatineet täydelliseen yhteiskuntaan tähtääviä, idealistisia lakeja.

Tuloksena on saatu ihmisten arkea rasittava, raskas sääntely-yhteiskunta. Suomi velkaantuu lisää kymmenen miljardia euroa joka vuosi.

Tarvitaan ajattelutavan ja suunnan muutos. Tarvitaan uudet päättäjät. Lakeja ja normeja on purettava. Veroja ei voi enää korottaa. Suomi on saatava yhdessä sopien liikkeelle; tavoitteena suomalaisille halvempi ja sujuva Suomi.

Turvallinen Suomi
Isänmaan turvallisuuden voimme taata vain me suomalaiset itse. Suomalaisilla on vahva puolustustahto ja armeijamme on läntisen Euroopan suurimpia. Suomella ei ole mitään hätää. Nato-jäsenyys todennäköisesti heikentäisi asevelvollisten ja reserviläisten puolustushalua.

Suomalainen Suomi
On nurinkurista, että suomalaisperheet haluaisivat kolme lasta, mutta voivat tehdä vain yhden. Perheitä pitää tukea paremmin. Kestävyysvajeen voivat suitsia vain suomalaiset. Suomi tarvitsee maahanmuuttajia, mutta ei 300 000 maahanmuuttajaa.

Lemmikkien Suomi
Lemmikkieläimet tuottavat valtavasti psyykkistä iloa ja fyysistä hyötyä omistajilleen. Yhteiskunta voi lemmikkien avulla kuroa kiinni kestävyysvajetta. Yksinäisyys on vakavin sairaus. Kukaan kenellä on lemmikkieläin, ei ole yksin. Ikääntyville verovähennys koiranpennusta!